Зимният гардероб на първата дама Десислава Радева изобилства от маркови придобивки. Макар

...
Зимният гардероб на първата дама Десислава Радева изобилства от маркови придобивки. Макар
Коментари Харесай

Напук на кризата: Първата ни дама Деси Радева сияе в палто за 2300 лева (Снимки)

Зимният дрешник на първата дама Десислава Радева изобилства от маркови придобивки. Макар в последно време да няма публични мотиви, на които да ги облича, брачната половинка на Румен Радев е притежателка на няколко дизайнерски палта, купени от лъскавите бутици на столичната ул. „ Съборна “.

Една от най-знаковите й връхни облекла, с която позира до съветския държавен глава Владимир Путин преди 2 години по време на срещата на върха за отбелязване 100 години от приключването на Първата международна война, в действителност е дело на обичаната й марка „ Макс Мара “. Проверка на „ Ретро “ показва, че палтото перелина, направено от висококачествена вълна, към момента може да бъде намерено в комерсиалната мрежа. То се предлага в онлайн магазина на „ Хародс “ – най-известния повсеместен търговски център за дизайнерски артикули в Лондон.

Черният модел, какъвто в действителност Радева има, към този момент е привършен.
Наличен е единствено в сив цвят, само че цената и на двата продукта е една и съща – 1035 паунда, или 2300 лв.. Това се равнява на приходите, които един възрастен човек с минимална пенсия получава в границите на 9 месеца.

Марковото палто Ген. Деси не подбрала сама, а с общителното подпомагане на известната бизнес дама и модистка Илиана Алипиева, която в действителност е лицензиран вносител на сбирките на огромна част от международните фешън къщи у нас. Именно тя постоянно съветва президентшата за стила й и й оказва помощ в избора на тоалети, когато те не са особено направени от персоналната дизайнерката на Радева – Невена Николова.

Хора от обкръжението на брачната половинка на президента издават, че шармантното палто на „ Макс Мара “ съвсем не е единственото от марката, което тя имала. Още през първата година от мандата на брачна половинка си Радева си купила още 3 палта, които да съчетава с формалните си тоалети. Едно от тях носила и по време на злощастната аудиенция на президента в Естония преди седмици, откъдето той бе изгонен поради укриване на информация, че е бил контактен с заболели от ковид.

Зимният дрешник на президентшата прелива от маркови придобивки

Припомняме, че Ген. Деси е буен последовател на една от обичаните марки на Мелания Тръмп и още от стъпването си на „ Дондуков “ 2 се старае да имитира нейния безукорен жанр, купувайки си сходни с нейните тоалети. С бял гащеризон на „ Макс Мара “ за 1800 лв. Радева цъфна на приема по случай 80-ия празник на Симеон Сакскобургготски в двореца „ Врана “ през 2017 година Няколко месеца по-късно още веднъж облече тоалет на същата фешън къща за 920 лв. и застана с него паралелно до идолката си Мелания в Белия дом. Миналата есен пък победи в посолството ни в Ню Йорк в алена рокля с надълбоко деколте, още веднъж дело на „ Макс Мара “, струваща 2106 лв..

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР